Aşa a cucerit-o! Iubitul Simonei Traşcă i-a cerut un lucru socant, inca de la prima întâlnire! Niciun bărbat nu a mai pus-o să facă aşa ceva!

În noaptea de Revelion, Simona Trașcă a primit cel mai frumos cadou din viața sa, chiar de ziua ei. Blonda a fost cerută de soție într-un club bucureștean, la miezul nopții, iar momentul a fost unul extrem de emoționant pentru ea, vedeta declarându-se total îndrăgostită de iubitul ei.

Cu toate că nu a putut să fie fizic alături de ea, la cea de-a doua petrecere pe care Simona a dat-o cu ocazia zilei de naştere, Vasi nu a ratat ocazia de a-şi răsfăţa iubita, dar şi de a-i face incă un cadou. „Cel mai frumos cadou de la el l-am primit de Revelion. Inelul de logodnă. Ce mi-aş putea dori mai mult? De data asta mi-a trimis un buchet de flori, prin intermediul prietenului lui, care a fost prezent la petrecere, cel mai probabil să mă spioneze, să vadă tot ceea ce fac”, a mai spus Simona Traşcă.


Chiar dacă sunt nevoiţi să stea şi departe unul de celălalt, Vasi având afaceri în Paris, Simona nu îi iese din cuvânt niciodată, ba chiar s-a decis să îşi schimbe total stilul de viaţă, la cererea iubitului ei. „Mă vrea femeie de casă, iar eu fac orice pentru el. Mi-a schimbat aproape toată gardroba, să nu mai am haine decolate sau prea scurte. Sunt dispusă să fac orice pentru el”, a declarat Simona Traşcă.


A declarat în nenumărate rânduri că este extrem de îndrăgostită, dar nu a spus niciodată cum a cucerit-o, totul până acum. „La prima întâlnire el îmi acoperea decolteul. Niciun bărbat nu a mai făcut aşa ceva. Am rămas uimită. Asta mi-a plăcut foarte mult”, a spus Simona Traşcă.

Citeşte şi:

A cerut-o de nevastă, dar stă cu ochii pe ea ca pe butelie! Simona Traşcă, spionată non-stop de logodnic

VIDEO / A fost dezmăţ total la ziua ei, dar Simona Traşcă a izbucnit în plâns: "Eu tot timpul mă gândesc la el!"

VIDEO / Spune că e îndrăgostită lulea de logodnicul ei, dar se distrează de ziua ei cu un alt tânăr! Cine i-a dăruit un buchet de flori Simonei Traşcă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro