Au izbucnit în râs! Ce glumă a făcut mireasa Anda Adam în biserică, de faţă cu preotul?

Anda Adam şi Sorin Andrei şi-au unit destinele, în faţa lui Dumnezeu, în timpul unei ceremonii religioase care a avut loc la biserica din Snagov. În timpul slujbei de cununie, mireasa năstruşnica a făcut câteva glume pe seama soţului ei, iar cei prezenţi au schiţat câteva zâmbete. 

Anda Adam a avut o atitudine neobişnuită pentru o mireasă, iar acest lucru, pe lângă alte aspecte, a făcut ca atmosfera de la nunta ei să fie originală, aşa cum şi-a dorit. 

În timpul slujbei religioase, mai exact, în momentul în care mirele trebuia să guste din "trupul şi sângele lui Iisus", Anda Adam a schiţat câteva zâmbete spre cei prezenţi şi a făcut o glumă pe seama soţului ei, în timp ce muşca din pişcot. 

"Nu-i e foame. Hai să îl întrebăm dacă poate să îi dea mai mult", a spus Anda Adam, spre una din domnişoarele de onoare. 

Spiritul de glumă a continuat şi în momentul în care Anda a trebuit să muşte din pişcot şi să bea din vin. 

"Cred că are vreo 200 de calorii. Am băut şi nişte şampanie în limuzină, acum băut şi nişte vin, îţi dai seama?", a spus Anda. 

"Nunta anului" a avut loc ieri, într-o frumoasă locaţie în aer liber de la Snagov. Anda Adam şi Sorin Andrei şi-au unit destinele după doar 6 luni de relaţie. 

A.M.

Citeste si:

Anda Adam, însărcinată? Ce s-a aflat la petrecerea nunţii

Roxana Vancea a recunoscut! Bruneta nu a purtat lenjerie intimă la nunta Andei Adam

VIDEO EXCLUSIV!!! Anda Adam a dat startul petrecerii dansând la brațul soțului ei! Vezi DANSUL MIRESEI


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro