Îţi mai aminteşti de Ionela de la "Mireasă pentru fiul meu"? Are un băieţel şi a împlinit, azi, 22 de ani

Sursa foto: arhiva

Astăzi este o zi specială în familia Ionelei şi a lui Mihail, unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi din sezonul patru de la "Mireasă pentru fiul meu".

Frumoasa brunetă, care este şi mama unui băiaţel superb, a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani. Ionela a postat o imagine în care se poate observa spectaculoasa transformare prin care a trecut aceasta de când l-a cunoscut pe soţul ei şi până astăzi.

Mihail şi Ionela formează un cuplu de mai bine de un an şi au împreună un băieţel superb. Cei doi locuiesc acum peste hotare, mai concret în Anglia.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi:

PUBLICITATE

VIDEO / Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", manipulat de propria mamă să renunţe la Denisa? De ce cred susţinătorii tânărului acest lucru?

Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei

Sfârşit de drum pentru Denisa. Tânăra a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu". Cine a votat-o?

Surpriză de PROPORŢIII la "Mireasă pentru fiul meu"! Mama Adrianei preferă alt băiat din competiţie în locul lui Valentin. Despre cine e vorba?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro