Aventurile unui tenismen! Ilie Năstase, despre poveştile de dragoste pe care le-a trăit: "După mine cred că niciuna nu s-a mai căsătorit"

Invitat la emisiunea "Refresh, by Oana Turcu", Ilie Năstase a dezvăluit detalii atât despre carieră, cât şi despre viaţa lui amoroasă.

După ce Brigitte a declarat în cadrul emisiunii Agentul VIP că soţul ei "o răsfaţă" doar numind-o "idioată", Ilie Năstase face mărturisiri şocante despre fostele lui iubite.

Bărbatul consideră că fiecare femeie ar trebui să aibă încredere în soţul ei. Fiind căsătorit cu alte două fete din străinătate, tenismenul a observat că româncele gândesc altfel. "Dacă se întâmplă să te uiţi după cineva care arată bine, nu înseamnă că şi se întâmplă ceva. Aici e altfel privită situaţia", a povestit Ilie Năstase.

Întrebat de fostele soţii, Ilie Năstase nu ştie care mai este situaţia acestora. "După mine cred că niciuna nu s-a mai căsătorit. Nu le-a mai trebuit bărbaţi după mine", a glumit sportivul.


Ilie Năstase este un fost jucător profesionist de tenis de câmp, fiind numărul unu mondial în 1872 şi 1973. Printre cele 57 de titluri la simplu câştigate, se numără şi US Open în 1972. La dublu a câştigat turnee la Wimbledon, Ronald Garros şi US Open. Printr-un decret prezidenţial din decembrie 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior în retragere în Ministerul Apărării.

Sursă foto: captură

A.C.

Citeşte şi:

S-a dat de gol! Ilie Năstase a dezvăluit ce vrea de la Ion Țiriac! ”Căprioarele” vânate de magnat îl fascinează

Ferește-ma, Doamne, de prieteni că de dușmani mă feresc și singur! Cum l-a dat ”în gât” Ilie Nastase pe Ion Țiriac! N-ai cum să fii milionar și să faci așa! N-ai cum!

EXCLUSIV! Am aflat cum a câştigat Brigitte Sfăt primii bani! Declaraţii uimitoare despre copilăria vedetei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro