VIDEO / Betty Salam a vorbit despre cariera sa: "Nu o să cânt niciodată manele"

Sursa foto: Captura Antena 1

Betty Salam se transformă într-o domnişoară extrem de atrăgătoare. Fata manelistului face furori cu fiecare apariţie a ei.

Pe lângă frumuseţe, tânăra de 16 ani este şi foarte talentată. Are o carieră muzicală în plină ascensiune, dar spune că niciodată nu ar cânta manele pentru că nu i se potrivesc.

"Am renunţat la numele vechi de scenă. Acum mă cheamă Betty şi atât. Când am lansat ultima piesă nu credeam că o să aibă aşa de mult succes. Tata este foarte mândru de mine. Nu o să cânt niciodată manele pentru că nu mi se potriveşte. E mai complicat ca fată să te afirmi în lumea aia. Prefer să fac alte lucruri", a spus Betty la Antena 1.

Betty îi calcă pe urme tatălui său celebru, Florin Salam. Este una dintre tinerele artiste care fac furori în industria muzicală românească cu piesele sale care îi amintesc de mama pe care a pierdut-o când era copil. Betty are o relaţie amoroasă cu un bărbat pe nume Cătălin.

T.S

Citeşte şi:

VIDEO / A lăsat distracţia şi a trecut la treabă. Betty Salam lansează singel-ul "Rochii de şoapte"

VIDEO / Ce a răspuns iubitul lui Betty Salam la întrebarea "Vrei să o iei de soţie?" Cuvintele lui au făcut-o să îl ţină la distanţă

VIDEO / O ţine în puf şi în sfârşit e acceptat de tata-socru! Aşa i-a câştigat iubitul lui Betty Salam încrederea lui Florin Salam

Şi succesul are preţul lui! Betty Salam recunoaşte că nu a mai ajuns pe şcoală: "Nu prea mai am timp!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro