VIDEO / Bianca Drăguşanu, impresionată până la lacrimi de cazul unei fetiţe cu dizabilităţi: "A căzut cerul pe mine când am văzut cât de greu se deplasează!"

Bianca Drăguşanu a ajutat o fetiţă de şapte ani care are o boală locomotorie. Maria s-a născut cu probleme de sănătate, din cauza medicamentelor pe care i le-au prescris medicii mamei sale în timpul sarcinii.

Maria este o fetiţă din Bucureşti care poate să meargă doar cu ajutorul unor proteze. Micuţa a trecut prin multe operaţii, iar chinul ei nu s-a sfârşit aici. Doctorii din Germania au spus că mai are nevoie de câteva intervenţii chirurgicale pentru a se face bine.

"Toate încercările prin care a trecut nu au fost puţine. Am crezut că a căzut cerul pe mine când am văzut cât de greu se deplasează. Mi-aş dori foarte mult o fetiţă care să semene cu ea", a declarat Bianca Drăguşanu, vineri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

"Pur şi simplu a fost un accident medical. Medicii mi-au prescris medicamente şi din cauza asta a ieşit aşa. Are şase operaţii făcute, cinci în Bucureşti şi una în Germania. Genunchii sunt îndoiţi, mânuţele la fel. Cei din Germania mi-au spus că are şanse, dar are nevoie de multe operaţii. O doare la kineto. Cu scrisul e greu la şcoală, deoarece nu poate ţine pixul în mână", a spus mama Mariei.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Un tânăr a fost ucis chiar înainte să se însoare cu iubita lui! Cel care l-a strivit cu tractorul este primarul: "Nu se citea nicio urmă de remuşcare de chipul lui!"

VIDEO / Bătăi și teroare! O femeie a fugit de acasă cu cei doi copii, din cauza soţului bătăuş: "Îmi dădea cu pumnii în cap şi voia să mă violeze!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro