VIDEO / Un tânăr a fost ucis chiar înainte să se însoare cu iubita lui! Cel care l-a strivit cu tractorul este primarul: "Nu se citea nicio urmă de remuşcare de chipul lui!"

Astăzi se împlineşte o lună de când un tânăr de 23 de ani a fost strivit de un tractor, condus de primarul comunei Dracea. Familia lui Mihai este distrusă.

Tânărul a fost ucis chiar înainte să se însoare cu iubita lui! Primarul Costică Doncea a trecut cu tractorul peste Mihai, omorându-l pe loc. Familia tânărului îşi doreşte să se facă dreptate, deoarece primarul este în libertate.

"N-o să-l mai vedem niciodată. Mereu aştept să se întoarcă dar nu mai poate. Mihai a fost omorât de altul. Vrem să se facă dreptate pentru copilul nostru. A murit şi fără lumânare, l-au lăsat singur acolo, acoperit", a declarat mama lui Mihai, vineri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

"El nu avea permis plus că era în timpul serviciului. Vreau să mă liniştesc, să plătească pentru ce a făcut. Era învelit cu o bucată de cârpă. Am rămas acolo lângă capul lui. Primarul mi-a propus să plătească înmormântarea şi despăgubiri ca să-l lăsăm în pace", a spus tatăl lui.

"Mihai va rămâne în sufletul meu. Totul e legat de el în copilăria mea. Nu-mi vine să cred că vorbesc de el la trecut. Parcă retrăiesc totul. Nu se citea nicio urmă de regret, de remuşcare pe faţa lui. Nici la înmormântare n-a venit", a declarat iubita lui.

Reacţia primarului este una şocantă! "Nu l-am omorât eu! Dacă nu l-am văzut, înseamnă nu l-am omorât", a spus Costică Doncea.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Bătăi și teroare! O femeie a fugit de acasă cu cei doi copii, din cauza soţului bătăuş: "Îmi dădea cu pumnii în cap şi voia să mă violeze!"

VIDEO / Motivul cutremurător pentru care o tânără din Botoșani şi-a oferit copilul spre adopţie printr-un anunţ la mica publicitate: "Eram disperată!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro