Bianca Drăguşanu s-a vindecat şi a dat fuga la salon. Şi-a schimbat TOTAL nuanţa părului şi nu mai pare vulpiţă

Se spune că atunci când o femeie îşi schimbă nuanţa părului este pe cale să schimbe lume. Bianca Drăguşanu pare să traverseze una dintre cele mai bune perioade din viaţa ei şi este pusă pe schimbări mari.

De când formează din nou un cuplu cu Victor Slav, Bianca radiază de bucurie şi este mereu atentă la cum arată. Astăzi, fosta soţie a "băiatului de la meteo" a trecut pragul unui salon de înfrumuseţare pentru o nouă schimbare de look.

Bianca s-a întors la nuanţa de păr ce a consacrat-o. "Da, am revenit la părul blond", a scris ea pe pagina unui site de socializare. "Superbă ca întotdeauna", a fost mesajul unui internaut pentru cea mai nouă blondină din showbiz-ul autohton.

Se zvoneşte că este însărcinată

De câteva luni, Bianca Drăguşanu s-a reîntors în braţele lui Victor Slav, iar apariţiile ei la televizor sunt din ce în ce mai rare, încercând să se dedice vieţii de familie. Nu de puţine ori a spus că îşi doreşte un copil, iar zvonurile din ultima vreme par să sublinieze faptul că visul Biancăi este pe cale să prindă contur.

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

Ultimele veşti despre sarcina Biancăi Drăguşanu. Cel mai bun prieten al ei spune tot

Victor Slav a dat fuga la mânăstire. Sănătatea Biancăi Drăguşanu îl îngrijorează?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro