Cea mai sexy apariţie a Biancăi Drăguşanu. Fanii sunt în delir!

+3 click pentru
galerie

Cea mai sexy apariţie a Biancăi Drăguşanu. Fanii sunt în delir! © instagram

Toată lumea ştie că Bianca Drăguşanu este o femeie puternică ce a trecut prin foarte multe situaţii de viaţă. A reuşit să treacă peste câteva despărţiri, iar acum este fericită alături de Alex Bodi. Vedeta este din ce în ce mai sexy, iar fanii de pe conturile sale de socializare sunt de aceeaşi părere.

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, iar asta nu o poate nega nimeni. Contul de socializare al vedetei este plin de fotografii în care îşi arată formele bine definite. Totuşi, una dintre fotografii a atras mai mult atenţia decât restul. Fosta soţie a lui Victor Slav s-a fotografiat de la spate, arătându-le urmăritorilor ei că nu doar că arată bine din faţă, ci şi din spate. Blonda poartă un costum de baie minuscul ce îi scoată în evidenţă posteriorul generos. Deşi vedeta şi-a blocat comentariile, iar admiratorii nu îi pot scrie, cu siguranţă ar fi primit sute de complimente mai ales din partea bărbaţilor.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au stabilit data nunţii, în mare secret

Pe 1 august, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au decis că e momentul să devină, oficial, soţ şi soţie. Şi-au spus "Da", iar evenimentul a fost unul restrâns. Fosta prezentatoare TV a purtat atunci o rochie albă, mulată, ce i-a scos în evidenţa corpul bine lucrat. Cununia civilă, în mare secret, cea religioasă, asemenea? Cum veştile importante din showbiz circulă repede, noi am aflat! Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi vor face cununia religioasă pe 22 septembrie şi, cel mai probabil, şi o petrecere, aşa cum se cuvine, potrivit Antena Stars.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro