VIDEO / BOMBĂ! Oana Zăvoranu a vândut casa din Afumaţi! Ce sumă colosală a primit vedeta

Oana Zăvoranu a donat lucrurile de valoare a Mărioarei Zăvoranu, iar acum a dezvăluit suma pe care a primit-o pentru casa de la Afumaţi.

Oana Zăvoranu a dat de pomană hainele mamei sale şi alte lucruri scumpe. Vedeta a mărturisit pentru "Acces Direcr" că a vândut casa din Afunaţi pentru suma de 250.000 de euro.

"Este ultima oară când deschid porţile acestei case. Este un înger şi un demon în Oana Zăvoranu. Nu mă voi opri aici cu faptele bune. Casa este deja vândută la 250-000 de euro fără nimic în ea", a declarat vedeta, miercuri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Marioara Zăvoranu a murit la Spitalul Fundeni din Capitală, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, la 66 de ani. Oana Zăvoranu şi mama ei reluase scandalul pe tema moştenirii, în urmă cu câteva luni, după ce în ultimii ani cele două căzuseră la pace.

A.B.

Foto: captură Antena 1

Citeşte şi:

FOTO / Apariţie ŞOC la vila din Afumaţi. În timp ce zeci de oameni se înghesuiau să primescă bunurile Marioarei de pomană, toate privirile s-au întors către ea! "Nu se poate aşa ceva!? Nu a murit? E în carne şi oase"

Îmbulzeală ca la urs pentru bunurile Marioarei Zăvoranu! Sute de oameni s-au înghesuit în faţa vilei din Afumaţi

Incidente neplăcute la casa Mărioarei Zăvoranu! A venit POLIŢIA şi AMBULANŢA în faţa vilei din Afumaţi! O femeie a leşinat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro