Bombă! Oana Zăvoranu spune adevărul despre ultimele clipe de viaţă ale lui Vadim Tudor: "Era distrus. Fiica lui fugise de acasă cu un bărbat"

Oana Zăvoranu spune adevărul despre ultimele clipe de viaţă ale lui Vadim Tudor. Vedeta a spus că fiica "Tribunului" fugise de acasă cu un bărbat, iar asta l-a devastat pe defunct.

Bruneta a povestit pentru emisiunea "Un show păcătos" tot ceea ce a trăit de fapt Vadim Tudor în ultimele clipe. "M-a sunat cu o săptămână înainte să moară. El şi-a petrecut ultimele zile alături de mine. Pe lângă tensiunile şi supărările pe care le avea, bomboana de pe colivă este fuga fetei sale mai mici(n.r Jeni). Ea a plecat cu zece zile înainte de moartea tatălui său la iubitul ei. Eu am văzut un Vadim Tudor prăbuşit. El i-a spus unui presupus cuscru faptul că îşi doreşte să vadă dacă fiica lui este bine, iar omul respectiv i-a răspuns: "Sunt bine, dorm, sunt dezbrăcaţi". Am ajuns acasă la Vadim Tudor şi ajunsese SMURD-ul pentru că soţiei lui i se făcuse rău", a declarat Oana.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Adevărul despre succesiune. Ce bunuri îşi împart fiicele şi soţia lui Vadim Tudor

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor şi Victor Piţurcă! Am aflat ce decizie uluitoare a luat fostul selecţioner al naţionalei de fotbal!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro