Borcea este în stare de orice pentru a-și satisface poftele interzise în spatele gratiilor! Informații EXCLUSIVE

Liniştea lui Cristi Borcea a fost zdruncimată de când Valentina Pelinel a anunţat că este gravidă. După ce a fost internat în Spitalul Floreasca, acuzând probleme cardiace, iar apoi dus înapoi în Arestul Central, fostul manager al câinilor roşii a fost transferat la Penitenciarul Jilava, unde nu poate să stea cuminte deloc. Ba din contră...

De când se află în spatele gratiilor Penitenciarului Jilava, Cristi Borcea pare decis să îşi pună viaţa în ordine, iar pentru asta a luat măsuri radicale, inclusiv aceea de a le interzice femeilor din viaţa lui să îl viziteze. Cu toate acestea fostul şef de la Dinamo a primit o vizită surpriză din partea copiilor lui, chiar de ziua lui.


Chiar dacă starea de sănătatea a lui Cristi Borcea este una stabilă, totul datorită medicilor de la Spitalul Floreasca, fostul manager al câinilor roşii trebuie să urmeze un tratament şi un regim alimentar strict, chiar dacă nu este încarcerat în Spitalul Penitenciar Jilava.


Aflat în permanenţă sub monitorizarea medicilor, fie că vrea, fie că nu, Cristi Borcea trebuie să urmeze cu stricteţe indicaţiilor acestor. Gurmand din fire, fostului manager din Ştefan cel Mare îi este foarte greu să ţină regimul impus de medici, având discuţii serioase chiar şi cu bucătarii, care nu îi pot face pe plac acestuia, fostul acționar al ”câinilor roșii” având ”interzis” la grăsimi, motiv pentru care găsește în farfurie tot felul de mâncăruri ușoare.

Iar în momentul în care a văzut că într-una din zile a primit doar varză călită, în loc de varză călită cu carne, fostul dinamovist s-a făcut roșu de supărare și a făcut de a putut pentru a-și satisface poftele ”interzise”. Așa că, Borcea a găsit o altă modalitate de a-şi satisface poftele, „gustând” puţin câte puţin din farfuriile colegilor lui.

Citeşte şi:

VIDEO / Dezvăluiri senzaţionale despre amantlâcul anului făcute de Monica Tatoiu: "Valentina Pelinel a pregătit despărţirea de Cristian Boureanu"

Uite burta, nu e burta! Cea mai recentă imagine cu gravida Valentina Pelinel a creat controverse

Sarcina Valentinei Pelinel, în pericol? La ce riscuri se supune vedeta, atunci când zboară cu avionul


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro