Cătălin Botezatu s-a decis să dea cărţile pe faţă: "O nouă relaţie cu Bianca Drăguşanu?"

Cătălin Botezatu a fost întrebat azi, într-o emisiune TV, dacă ar mai vrea o nouă relaţie cu Bianca Drăguşanu. Designerul a dat un răspuns neaşteptat.

Când a fost întrebat dacă visează la "O nouă relaţie cu Bianca?", Cătălin Botezatu a spus ferm: "Nu!". "Bote" a spus că, dacă ar fi forţat să plece pe o insulă pustie ori cu Bianca, ori cu Tania Budi, ar alege-o pe : "Tania, draga de ea!".

Botezatu a mai spus făcut o serie de dezvăluiri şocante, spunând că s-a săturat de falsitatea imaginii pe care trebuie s-o afişeze: "Vreau să renunţ la această mască, indiferent de consecinţe. Vreaub să fiu eu, omul. Aş vrea să-mi iau un job normal, nu sunt ipocrit să spun că aş accepta 10 milioane, mi-aş dori să lucrez la un program normal, să nu mă mai streseze telefonul. Ce m-a făcut să-mi schimb atitudinea? Maturitatea. Nu mai pot să sufăr pentru oameni, pentru că ei mă văd altfel. Mai sunt câteva lucruri de arătat pe care mi le voi asuma sută la sută".

Designerul a mai dezvăluit că este "mai îndrăgostit ca niciodată" şi şi-a amintit că: "Da, am avut conflicte cu soţul unei doamne cu care ai avut o relaţie. De multe ori. Am coborât pe geam fără nimic, gol. Era vară".

"Nu sunt fericit. Fericirea e o nouţiune de dicţionar. Nimeni nu poate fi fericit în permanenţă. Sunt cea mai nefericită persoană care a fostb în acest platou. Da, există cineva care poate schimba asta. Dar e prea orgolioasă. Ştie că aş face orice să fim împreună", a mai spus, misterios, "Bote".

SURSA FOTO: Spynews.ro

CITEŞTE ŞI: 

Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre Bianca Drăguşanu: "Este o vulpiţă!"

Cătălin Botezatu, adevărul despre viaţa sa amoroasă! De ce nu a reuşit până acum să găsească femeia perfectă pentru el?

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro