Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre Bianca Drăguşanu: "Este o vulpiţă!"

Au trăit o poveste de amor cu năbădăi, dar au rămas prieteni. Designerul Cătălin Botezatu nu a dat uitării povestea de amor pe care a avut-o cu Bianca Drăguşanu şi încă vorbeşte despre fosta iubită.

Codruţ Kegheş şi Bote au stat faţă în faţă la o emisiune de pe Prima TV şi au avut o discuţie de zile mari. Cei doi au discutat despre porecle, despre perioada în care erau la şcoală, dar şi despre Bianca Drăguşanu.

Cătălin Botezatu a fost rugat să o asocieze fosta lui iubită unui animal. "Ah, de ce întrebarea asta la mine...? Bianca Drăguşanu este o vulpiţă", a glumit creatorul de modă.


În aceeaşi emisiune, Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri şi despre cum era tratat în perioada în care încă era în şcoală. "În liceu mi se spunea Crocodilul", a mărturisit.

Cătălin Botezatu este un creator de modă şi un fotomodel din România. Acesta a primit numeroase premii pentru creaţiile sale. În ceea ce priveşte viaţa personală, aceasta a fost des subiectul presei tabloide în special datorită relaţiilor sale amoroase. Deşi nu a fost niciodată căsătorit, acesta a mărturisit în 2009 că este tatăl unui băiat de 20 de ani.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Cătălin Botezatu, mărturisiri şocante: "Mi-au băgat morfină cel puţin de 7-8 ori!"

Cătălin Botezatu, adevărul despre viaţa sa amoroasă! De ce nu a reuşit până acum să găsească femeia perfectă pentru el?

Cătălin Botezatu, adevărul neştiut! Designerul e dependent de pastile!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro