Când totul părea că merge bine, Bianca Drăguşanu s-a îmbolnăvit: "Ştie cineva vreun remediu care să mă ajute?"

Chiar dacă îi merge foarte bine în ceea ce priveşte dragostea, Bianca Drăguşanu are probleme de sănătate. Vedeta a răcit şi nu se simte deloc bine.

Bianca Drăguşanu îii ţine la curent pe fanii ei cu tot ceea ce face. Vedeta i-a anunţat astăzi că a răcit şi nu reuşeşte să se vindece. Bianca le-a cerut sfatul celor care o îndrăgesc.

"Prea de dimineaţă şi prea răcită. Ce mă fac? Am mutat toată farmacia la mine acasă şi tot nu-mi trece! Ştie cineva vreun remediu care să mă ajute să trec peste răceala asta insuportabilă? Ajutor", a scris Bianca Drăguşanu la descrierea imaginii de pe Facebook.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav continuă să se iubească nebuneşte, la mai bine de un an de când au divorţat. Au avut o relaţie tumultoasă, dar într-un final se pare că cei doi au căzut de acord şi au decis să mai dea o şansă iubirii lor.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au pozat la piscină! Detaliul din imagine a stârnit controversele fanilor. Ce le-au reproşat

A vrut să fie sexy, dar fanii au luat-o la rost: "Te fac urâţică". Bianca Drăguşanu i-a dat imediat replica

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi fac de cap la malul mării: "Dacă ai pe cineva care te iubeşte, eşti cel mai bogat om de pe pământ!"

I-a zăpăcit pe americani cu fundul ei! Bianca Drăguşanu a făcut senzaţie în vacanţă, la piscină


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro