Când va fi repatriat trupul neînsufleţit al Israelei Vodovoz în Israel! Declaraţiile exclusive ale avocatei

+4 click pentru
galerie

Israela © spynews.ro

Israela a murit şi a fost găsită fără suflare, în locuința sa. Israela va fi înmormântată în Israel şi trupul acesteia urmeză să fie ridicat de la IML.

Israela urmează să fie înmormântată în Israel, iar costurile vor fi suportate şi de ambasade, dar și de familia femeii de afaceri. 

Israela a avut doi copii, dar aceştia nu au putut ajunge în ţară la căpătâiul mamei lor şi au apelat la transportul funerar. Trupul neînsufleţit al Israelei se află de vineri seara la IML.

Ambasada şi o firmă specializată în servicii funerare au făcut deja formalităţile necesare pentru ca trupul neînsufleţit al Israelei să fie repatriat, şi, deşi a existat o problemă cu actele, acestea fiind expirate, lucrurile s-au rezolvat şi trupul neînsufleţit al femeii de afaceri va fi chiar astăzi repatriat.

 "Nu există niciun fel de problemă cu repatrierea chiar dacă actele au fost expirate. Lucrurile au fost rezolvate şi chiar astăzi trupul neînsufleţit al Israelei o să fi transportat în Israel." a declarat avocata Israelei pentru spynews.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro