Trupul neînsufleţit al Israelei, ridicat de la IML!? Marţi seară ar fi fost transportat spre Israel

+3 click pentru
galerie

Israela Vodovoz © spynews.ro

Israela a murit şi a fost găsită fără suflare, în locuința sa. Israela va fi înmormântată în Israel, şi conform unor surse, trupul acesteia ar fi fost ridicat de la IML.

Israela va fi înmormântată în Israel, iar costurile vor fi suportate de ambasade și de familie.

Israela a avut doi copii, dar aceştia au apelat la transportul funerar, iar trupul neînsufleţit al femeii s-a aflat de vineri seara la IML şi până marţi noapte nu şi-a făcut apariţia nici o rudă la căpătâiul Israelei.

Ambasada şi o firmă specializată în servicii funerare au făcut formalităţile necesare pentru ca trupul neînsufleţit al Israelei să fie repatriat. 

Familia Israelei nu au putut ajunge în România, dar, conform suselor, marţi seară trupul neînsufleţit al acesteia ar fi fost ridicat de la IML pentru a pleca spre Israel.

Israela Vodovoz a murit

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în locuința ei, în noaptea de 9 martie, atunci când angajații ISU i-au spart ușa, în urma sesizării efectuate de apropiați. Milionara se izolase în casă din cauza astmului, boală care a împiedicat-o să se mai afișeze în public. În urma autopsiei, a ieșit la iveală faptul că Israela a murit din cauza unei rupturi a inelului gastric, care a dus la producerea unei hemoragii digestive.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro