Israela Vodovoz a vorbit cu preotul înainte să moară. L-a sunat şi ce i-a spus e copleşitor

+3 click pentru
galerie

Israela Vodovoz, discuţie cu preotul © Captură video

Chiar dacă Liviu Arteni, fostul soţ al Israelei Vodovoz, este de negăsit, preotul care s-a ocupat de problemele bărbatului cu alcoolul a vorbit despre ultima discuţie telefonică cu Israela Vodovoz. 

Părintele Burlacu de la Bacău l-a ajutat pe Liviu Arteni să lupte împotriva problemelor legate de consumul de alcool. Mai mult de atât, preotul Liviu Burlacu a susţinut că a rămas în relaţii bune atât cu Liviu, cât şi cu Israela, dar şi că s-a mai interesat de starea de sănătate a bărbatului. 

Citeşte şi: Reacția Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, după ce Israela a murit. Ce a spus despre cea cu care s-a războit

Liviu Burlacu a susţinut că Israela Vodovoz era o persoană sufletistă şi a avut grijă de fostul său soţ, chiar şi după ce au divorţat. Iniţial, părintele Liviu Burlacu l-a ajutat pe fostul soţ al Israelei Vodovoz la rugămintea fostei femei de afaceri, notează stirilekanald.ro.

Citeşte şi: Cea mai mare dorinţă a Israelei. A murit fără să şi-o poată îndeplini! Ce îşi dorea nespus

De asemenea, părintele a mai declarat că s-a mai interesat de problemele legate de alcool ale fostului soţ al Israelei Vodovoz. Cu toate acestea, părintele Liviu Burlacu nu se considera prietenul Israelei Vodovoz, însă au lucrat la numeroase proiecte anti-alcool. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro