VIDEO / Acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat cu o parte din averea Israelei Vodovoz. Avocata: „Liviu este foarte bogat”

Israela Vodovoz i-a lăsat fostului soţ, Liviu Arteni, jumătate din avere © Arhivă

Avocata Israelei Vodovoz, Rodica Bucur, a mărturisit faptul că fostul soţ al balerinei, Liviu Arteni, este bogat, în urma banilor veniţi din partea divorţului.

Citeşte şi VIDEO / Ce a omorât-o pe Israela? Ultimele cuvinte ale balerinei: „Mie nu mi-e frică de moarte! Dacă e să mor, vreau să pic jos şi să mor”

Avocata Rodica Bucur a vorbit despre averea pe care Israela Vodovoz o are. După ce fosta balerină şi Liviu Arteni au divorţat, jumătate din bani i-au revenit acestuia, motiv pentru care bărbatul nu ar trebui să se împrumute, să ceară sau să caute prin alte modalităţi bani.

„Liviu Arteni s-a bucurat de sprijinul doamnei Israela. Dacă a fost în preajma imobilului, fiţi convinşi că a rămas fără bani. O parte din averea Israelei, la momentul divorţului, să-i rămână lui Liviu. Pot să vă spun un lucru cert. Liviu este foarte bogat”, a povestit avocata Rodica Bucur în emisiunea „Xtra Night Show”.

Israela Vodovoz a murit

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în locuința ei, în noaptea de 9 martie, atunci când angajații ISU i-au spart ușa, în urma sesizării efectuate de apropiați. Aceștia nu mai dăduseră de ea timp de 5 zile. Milionara se izolase în casă din cauza astmului, boală care a împiedicat-o să se mai afișeze în public. Israela Vodovoz a devenit faimoasă după ce s-a căsătorit cu Liviu Arteni, mai tânăr ca ea cu 20 de ani. Cei doi s-au despărțit în 2016, atunci când Liviu a părăsit căminul conjugal și a plecat în străinătate.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro