VIDEO / Cât costă înmormântarea Israelei Vodovoz și cine suportă cheltuielile: „Se înmormântează în pielea goală, într-un cearşaf”

+4 click pentru
galerie

Israela Vodovoz a murit. © spynews.ro

Noi informații ies la iveală despre moartea Israelei Vodovoz. O vecină de-a milionarei a dezvăluit cum arată ritualul funerar în religia bogătașei.

Israela va fi înmormântată în Israel, pe o sumă ce va fi suportată de ambasade și de familie. Este vorba despre suma de 6,000 de euro, la care se adaugă 1,000 de lei pentru păstrarea corpului la IML, curățare și îmbălsămare.

„Ieri după-amiază, când să mă odihnesc, am auzit ciocănituri și bocănituri. Mirosea ceva ciudat. S-a scos vechea ușă și s-a montat o nouă ușă. Am văzut doar muncitorii care lucrau, nicio rudă. Dumnezeu s-o ierte, ne pare foarte rău. Era o vecină foarte cumsecade și la locul ei. Polițiștii au trecut pe la mine. Săracii, au stat trei zile câte două persoane. Era normal, o ușă spartă a trebuit să fie schimbată. Am colege de școală în Israel și știu că se înmormântează în pielea goală într-un cearşaf. Atâta știu că, eu când am fost în toamnă, a murit mama unei cunoștințe și șapte zile bărbații stau în genunchi în casă și onorează memoria celor care au murit,” a declarat o vecină, pentru Antena Stars.

Israela Vodovoz a murit

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în locuința ei, în noaptea de 9 martie, atunci când angajații ISU i-au spart ușa, în urma sesizării efectuate de apropiați. Aceștia nu mai dăduseră de ea timp de 5 zile. Milionara se izolase în casă din cauza astmului, boală care a împiedicat-o să se mai afișeze în public. În urma autopsiei, a ieșit la iveală faptul că Israela a murit din cauza unei rupturi a inelului gastric, care a dus la producerea unei hemoragii digestive.

Israela Vodovoz a devenit faimoasă după ce s-a căsătorit cu Liviu Arteni, mai tânăr ca ea cu 20 de ani. Cei doi s-au despărțit în 2016, atunci când Liviu a părăsit căminul conjugal și a plecat în străinătate.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro