Detalii terifiante din viaţa Israelei! A ajuns în scaunul cu rotile chiar în noaptea nunţii! Ghinionul în relaţia ei a început de atunci

+5 click pentru
galerie

Israela a murit © captura video

Israela a murit, la vârsta de 70 de ani. Vedeta, celebră pentru căsătoria cu Liviu Arteni, a fost găsită dezbrăcată, în baie.

Israela şi Liviu Arteni s-au căsătorit în anul 2008 la Biserica Anglicană din Capitală. Israela avea 59 de ani, iar viitorul ei soţ , 37 de ani, fiind mult mai tânăr decât mireasa.

După cununia religioasă cei doi soţi au petrecut alături de invitaţi într-un restaurant, iar petrecerea care se anunţa una fastuoasă, s-a încheiat dramatic. Conform surselorIsraela a ajuns la spital chiar în noaptea nunţii în jurul orei 01.00. Israela a suferi o fisură de şold, după ce un invitat s-a prăbuşit peste ea.

Acela a fost un moment dificil pentru Israela care s-a accidentat serios. Un prieten de-al Israelei a luat-o în braţe, dar nu a reuşit să îşi păstreze echilibrul, s-a dezechilibrat şi a căzut peste ea cu toată greutatea lui. 

Aceasta a ajuns la Spitalul Elias, unde i s-a făcut o radiografie şi i s-a recomandat o lună de repaus. Mai mult, Israela s-a întors la propria nuntă, în scaunul cu rotile.

Israela a murit şi a fost găsită fără suflare, în locuința sa.Era căzută în baie, dezbrăcată. Prietenii şi cunoscuţii Israelei nu mai reuşiseră să ia legătura cu fosta balerină, iar autoritățile au intrat în casă, forțând ușa şi au găsit-o moartă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro