Cândva iubiţi de susţinători, Ionela şi Teodor, criticaţi acum aspru de fani: "Nu vă arde decât de pozat"

Sursa foto: arhiva

Teodor şi Ionela, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", s-au cunoscut în cadrul emisiunii şi s-au plăcut încă de la prima interacţiune.

Au trecut mai bine de cinci luni de când au părăsit competiţia, iar cei doi se iubesc la fel de mult ca la început şi nu ezită nici un moment să posteze imagini cu ei în care zâmbesc cu gura până la urechi.

Dar, în ciuda aparenţelor, Ionela şi Teodor şi-au pierdut mult din popularitatea de care se bucurau la început. Fanii au început să îi critice din ce în ce mai des  "Asta-i munca voastra! Toată ziua la pozat", a scris o fană supărată.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay..

T.S

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Adriana de la ”Mireasă pentru fiul meu” a răspuns la cea mai intimă întrebare: ”Ai făcut sex cu profesorul tău?” Concurenta a spus TOTUL

Valentina a rămas însărcinată cu un interlop? Detaliile care pot ruina relația concurentei de la ”Mireasă pentru fiul meu” cu Aurel

Un concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”, somat să nu se mai automutileze. Relația cu logodnica lui l-a adus în această stare?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro