Câtă vigilenţă! Verişoara Danielei Crudu, controlată la chiloţi de poliţiştii care au făcut percheziţii la "Dimitrie Bolintineanu": "Sunt în stare de şoc!"

+2 click pentru
galerie

Scene şocante ieri la liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, unde absolvenţii clasei a XII-a au susţinut proba scrisă a Bacalaureatului la Limba şi Literatura Română! Zeci de poliţişti au intrat în forţă, au percheziţionat liceul şi au săltat 37 de profesori suspectaţi că au desfăcut subiectele şi le-au dat elevilor înainte de ora stabilită.

Scenele rupte parcă din filmele de acţiune s-au petrecut sub privirile îngrozite ale liceenilor, printre care se afla şi verişoara Danielei Crudu, Georgiana. Adolescenta e în stare de şoc şi mărturiseşte că atât ea, cât şi colegii de clasă au fost controlaţi până la piele de poliţiştii care au vrut astfel să se asigure că elevii nu au fiţuici, telefoane sau alte gadgeturi minune care să-i ajute la copiat.

"Pe vremea mea a fost bine, a fost linişte, dar verişoara mea a dat bacul azi la Dimitrie Bolintineanu şi e în stare de şoc.  Au prins 5 fete cu copiuţe şi 2 ani nu mai au voie să dea examenul. Săraca, verişoara mea nu ştie dacă trebuie să repete examenul. Poliţiştii au controlat elevii peste tot de copiuţe, în păr, în chiloţi...", a spus Daniela Crudu pentru spynews.ro.

Şocul pentru elevi nu s-a oprit aici! În urma percheziţiilor, conducerea liceului "Dimitrie Bolintineanu" a fost demisă pentru fraudă, iar profesorii supraveghetori au fost înlocuiţi. Dascălii erau urmăriţi de SRI de o săptămână, iar informaţii halucinante au ieşit la iveală. Surse din cadrul anchetei afirmă că e vorba de un sistem organizat de fraudare a bacului, iar profesorii luau bani să favorizeze anumiţi elevi, care obţineau note mult peste media naţională.

Vezi şi:

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro