Ce i-a interzis Zuluf Sânzianei cu doar o zi înainte de nuntă! Nici măcar acum nu a lăsat-o să facă ASTA

Căsătoriți civil de două săptămâniu deja, Sânziana Și soțul ei, Nicolae Zuluf, s-au căsătorit, ieri, religios și au orhanizat o petrecere de nuntă ca în povești. Dar, vineri, când Sânzi a mai vrut și ea să își facă de cap, Zuluf a pus piciorul în prag fără discuții.

”Am făcut o petrecere a burlăcițelor așa cum am dorit și eu, și Zuluf. El, fiuind mai gelos din fire, nu m-a lăsat cu vreun stripper. Nu aș fi dorit oricum eu, dar poate fetele... Oricum, mi-a zis să nu cumva să prindă vreun pucior de bărbat la petrecere că face urât. Am fost doar noi, fetele, dar ne-am distrat de minune”, ne-a spus Sânzi, în exclusivitate. Iar petrecerea a fost una la care să reziste și o femeie însărcinată ca și Sânziana.

Ne-am plimbat cu limuzina puțin, am fost la restaurant, acolo am mâncat și am ascultat un concert exclusiv pentru noi dat de o cântăreață care îmi place mie foarte mult. Am stat și am discutat mai mult despre sarcină, a fost o petrecere așa, mai potolită, dar care mi-a încărcat bateriile. Chiar vorbeam cu fetele despre fetiță, ziceam că ar fi extraordinar să o nasc chiar de Revelion, să încep noul an total schimbată”, ne-a mai spus Sânzi.

Citește și:

FOTO / PRIMELE IMAGINI cu gravida Sânziana Buruiană în rochie de mireasă! Îţi place cum arată?

Primele declarații ale Sânzianei Buruiană despre sarcină! Vedeta vorbește în exclusivitate despre copil!

Sânziana Buruiană își pune în pericol cea mai importantă zi din viață! Vezi ce a făcut vedeta


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro