Primele declarații ale Sânzianei Buruiană despre sarcină! Vedeta vorbește în exclusivitate despre copil!

Sursa Foto Arhiva

Ca de obicei, Spynews.ro a avut dreptate! Mai exact, după o perioadă în care a tot ocolit subiectul maternității, refuzând să răspundă explicit la întrebarea dacă este sau nu însărcinată, iată că, acum, în exclusivitate pentru ”Acces Direct”, Sânziana Buruiană vorbește despre sarcina pe care o poartă.

Fericită din cale afară, Sânziana Buruiană a recunoscut, în sfârșit, că este însărcinată. Cununată civil de mai puțin de două săptămâni și aflată în febra pregătirilor pentru căsătoria religioasă, blondina și-a făcut timp, zilele acestea, să meargă la un control la o clinică de specialitate pentru a vedea cum se dezvoltă fătul din burtica ei. Iar veștile pe care le-a primit au făcut-o mai fericită ca niciodată și pe ea și pe soțul ei, fotbalistul Nicolae Zuluf. ”Da, voi fi mamă”, a exclamat, mai bucuroasă ca niciodată, Sânzi.

"Chiar am vrut să surprind pe toată lumea. M-am ascuns bine. Am folosit rochii care să ascundă. Am aflat pe la 3 luni şi jumătate pentru că nu am avut simptome deloc. La un moment dat mi-am dat seama pentru că mă simţeam foarte obosită. O să fie fetiţă. Nu ne-am gândit la nume încă",  a spus Sânziana la Acces Direct.

De altfel, blondina a declarat, în nenumărate rânduri, că își dorește cu ardoiare să fie mamă, vedeta simțindu-se pregătită pentru această etapă a vieții sale, mai ales că relația pe care o are cu tatăl copilulului, fotbalistul Nicolae Zuluf, durează de mai bine de doi ani.


Citeşte şi:

Sânziana Buruiană a aflat SEXUL COPILULUI! "Încă nu am stabilit numele. Mai avem timp"
FOTO / Primele imagini cu burtica de gravidă a Sânzianei Buruiană! Cum arată blonda însărcinată în 7 luni
Sânziana Buruiană își pune în pericol cea mai importantă zi din viață! Vezi ce a făcut vedeta
EXCLUSIV! Fifty shades of Sânzi! Detalii picante din noaptea nunții blondinei cu Zuluf


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro