FOTO / Primele imagini cu burtica de gravidă a Sânzianei Buruiană! Cum arată blonda însărcinată în 7 luni

Sânziana Buruiană este mai fericită ca niciodată de când s-a cununat civil cu iubitul ei, Nicolae Zufluf. Cei doi se iubesc de multă vreme, iar astăzi, Sânziana a mărturisit, în sfârşit, că este însărcinată în 7 luni, deşi mult timp a ascuns cât a putut această informaţie.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1, Sânziana Buruiană a dezvăluit că, în curând, va deveni o mămică de fetiţă, în aproximativ două luni de zile.

"Ai venit cu rochiţa aşa largă să nu se vadă burtica? Strânge-o un pic să o vedem. Aşa, asta este," a spus Simona Gherghe, la emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

Sânziana a mărturisit că a aflat că este însărcinată abia după vreo trei luni şi jumătate, chiar după ce a participat la emisiunea "Splash! Vedete la apă", de la Antena 1.

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf urmează să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu, încununând astfel o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de doi ani. Blonda a declarat în nenumărate rânduri că abia aşteaptă să devină mămică.

Foto: Capturi Antena 1

M.T.

Citeşte şi:

Sânziana Buruiană a aflat SEXUL COPILULUI! :"Încă nu am stabilit numele. Mai avem timp"

Primele declarații ale Sânzianei Buruiană despre sarcină! Vedeta vorbește în exclusivitate despre copil!

Sânziana Buruiană își pune în pericol cea mai importantă zi din viață! Vezi ce a făcut vedeta


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro