Sânziana Buruiană își pune în pericol cea mai importantă zi din viață! Vezi ce a făcut vedeta

Peste doar câteva zile, Sânziana Buruiană va spune ”DA” și în fața preoților, moment care va fi urmat de o petrecere ca în povești la care vor lua parte sute de invitați. Cu toate acestea, astăzi, Sânziana a făcut un gest care ar putea să o coste...

Mai exact, decisă să arate impecabil în ziua nunții, Sânziana Buruiană a mers astăzi la un salon de înfrumusețare, iar acolo a făcut un lucru pe care ar putea să îl regrete amarnic în ziua nunții. Mai exact, Sânzi a decis să își tatueze sprâncene, dar, din păcate,m nu a fost prea atentă la contraindicațiile acestui procedeu de înfrumusețare.

Pentru că, blondina ar putea ca, peste cele câteva zile pe care le mai are la dispoziție până la petrecerea de nuntă, să nu se refacă. Ba chiar mai mult, dacă are ghinion, mireasa lui Nicolae Zuluf va avea mai multe urme decât și-ar putea dori cineva pe sprâncene, mai ales că s-ar putea umple de ”cojițe” după tatuaj.

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf urmează să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu, încununând astfel o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de doi ani. Blonda a declarat în nenumărate rânduri că abia aşteaptă să devină mămică.

Citește și:

EXCLUSIV! Fifty shades of Sânzi! Detalii picante din noaptea nunții blondinei cu Zuluf

Declaraţii TOTAL NEAŞTEPTATE după ce a devenit o femeie măritată! Ce a spus Sânziana Buruiană despre o posibilă SARCINĂ?

EXCLUSIV!!! Nu au mai avut răbdare! O celebră blondă de la noi și iubitul ei au spus marele ”DA”!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro