Ce spune Anda Adam despre SARCINĂ! Declaraţii EXCLUSIVE

+2 click pentru
galerie

Anda Adam si Sorin Andrei s-au casatorit duminică

S-au văzut, s-au plăcut şi, după nici 6 luni, s-au căsătorit! Nunta a fost ca-n poveşti, s-a vorbit zile-n şir despre marele eveniment şi totul nu a fost spus sau văzut încă! Anda Adam şi Sorin Andrei, protagoniştii nunţii anului în showbiz, au optat pentru un eveniment fastuos, la care au participat sute de vedete, apropiaţi şi familiile lor. În timpul nunţii, socrul mic, tatăl Andei, a mărturisit că-şi doreşte cât mai repede nepoţi, lucru speculat imediat de presă! Anda Adam este însărcinată? Aceasta este întrebarea care s-a afat pe buzele multora, însă artista desluşeşte misterul.

Anda Adam (35 ani) nu făcut niciodată un secret din faptul că-şi doreşte copii. La două zile de la nuntă, cântăreaţa mărturiseşte că, oricât de mult şi-ar dori să devină mamă, momentul nu a venit încă. În exclusivitate pentru www.spynews.ro, Anda Adam dezvăluie adevărul despre presupusa ei sarcină.

"Nu sunt însărcinată! Ne dorim copii, însă, momentan, nu s-a întâmplat. Când o fi să fie, vor fi bineveniţi", ne-a spus Anda Adam, în exclusivitate.

Anda Adam şi Sorin Andrei s-au cunoscut anul trecut şi, după o lună de relaţie, artista a primit inelul de logodnă. Cinci luni mai târziu cei doi şi-au jurat credinţă veşnică în faţa lui Dumnezeu. Mult aşteptatul eveniment a avut loc la Vila 23 din Snagov, o locaţie superbă şi care a avut loc în aer liber.

Citeşte şi:


Jorge a dezvăluit tot ce nu s-a văzut la nunta Andei Adam: "Cel mai mult a plâns Dorian Popa"
Matilda Pascal Cojocăriţa îi dă sfaturi de viaţă Andei Adam! Care este secretul unei căsnicii de durată?
Detaliul emoţionant pe care nimeni nu l-a observat! Cine a avut grijă ca Anda Adam să fie perfectă în ziua nunţii
Designerii îi dau note! Ce spune Rita Mureşan despre rochia de mireasă a Andei Adam


URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro