VIDEO / Uite cine a prins buchetul de mireasă al Sânzianei Buruiană! Bat clopote de nuntă pentru un alt cuplu monden?

Sânziana Buruiană s-a căsătorit ieri religios cu Nicolae Zuluf. Alături de cei doi îndrăgostiţi au fost prietenii apropiaţi şi familia. Sânziana a respectat tradiţiile, iar unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost aruncatul buchetului.

Conform spuselor, cea care prinde buchetul o să se căsătorească. Eşti curioasă să ştii cine l-a prins? Ei bine, norocoasa este chiar Andreea Tonciu. Bruneta are o relaţie de puţină vreme cu Daniel şi spune că este mai fericită ca niciodată şi nici nu exclude posibilitatea unei căsătorii. "Să dea Dumnezeu! Eu îmi doresc să mă căsătoresc de când eram într-o anumită relaţie! Fac nuntă în seara asta! În noaptea asta proiectez copilul", a declarat Andreea Tonciu pentru Acces Direct.

Sânziana Buruiana şi Nicolae Zuluf formează un cuplu de mai bine de doi ani. În urmă cu o săptămână, blondina a anunţat că este însărcinată în şapte luni şi aşteaptă o fetiţă.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Primele imagini din biserică! Sânziana Buruiană şi soţul ei, Nicolae Zuluf, emoţionaţi peste măsură

Sânziana Buruiana merge azi la altar, dar o persoană foarte importantă din viaţa ei nu o să participe la nuntă? Uite despre cine e vorba


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro