VIDEO / Primele imagini din biserică! Sânziana Buruiană şi soţul ei, Nicolae Zuluf, emoţionaţi peste măsură

Ieri, Sânziana Buruiana şi Nicolae Zuluf au spus cel mai important "Da" din viaţa lor. Cei doi au ajuns la altar, iar emoţiile au fost mai mari ca niciodată.

Strălucitoare ca o vedetă de la Hollywood, Sânziana a spus printre lacrimi de bucurie că este cel mai important moment din viaţa ei."Este un moment unic în viaţă. Te simţi în al nouălea cer.", a declarat blondina pentru emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. A arătat ca scos din cutie, dar emoţiile nu l-au ocolit. "Simt un tremurat când intru în biserica aceasta", a declarat Nicolae Zuluf pentru emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

Sânziana Buruiană s-a căsătorit, duminică, în faţa Domnului, cu alesul inimii ei, Nicolae Zuluf. Rochia de mireasă a fost una spectaculoasă, căci a arătat ca o prinţesă, iar invitaţii au măsurat-o din cap până în picioare şi au felicitat-o pentru felul în care arată, cu atât mai mult cu cât Sânzi și-a expus cu generozitate bustul și și-a ascuns cu dibăcie rotunjimile de femeie însărcinată în șapte luni.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Rochia i-a jucat feste Sânzianei! Înainte de a intra în Biserică, blondina și-a arătat... sânii!

Primele imagini cu Sânziana Buruiană în rochie de mireasă! Vezi ce bine arată vedeta


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro