Rochia i-a jucat feste Sânzianei! Înainte de a intra în Biserică, blondina și-a arătat... sânii!

Rochia extrem de decoltată pe care o poartă în cea mai importantă zi din viața ei i-a jucat o festă de zile mari Sânzianei. Mai exact, după ce că abia a reușit să urce în mașină cu rochia pe ea, în momentul în care a ajuns la biserică, blondina s-a trezit într-o postură demnă de ședințe foto fierbinți.

Chiar dacă nu a mai pozat în ultimii ani în ipostaze care să îi ”dezgolească” trupul, spre nefericirea fanilor ei și spre bucuria lui Nicolae Zuluf, soțul ei cel gelos, Sânzi a făcut un gest care, cu siguranță, va rămâne în memoria bărbaților care suferă acum că au pierdut-o. Mai exact, chiar înainte de a intra în Biserică pentru a-și spune jurămintele alături de soțul ei, Sânzi a avut parte de un incident care a făcut deliciul celor din jur.

Astfel, rochia tip prințesă pe care o poartă astăzi, i-a jucat o farsă și, cum sânii mari cu care a fost înzestrată de mama-Natură păreau să se simtă prea ”înghesuiți” în cupele ținutei, s-au ”răzvrătit”. Iar în momentul în care a coborât din mașina care a condus-o la Biserică, unul dintre sânii planturoasei vedete a ”ieșit la aer”, situația fiind salvată de intervenția precipitată a uneia dintre domnișoarele de onoare care o secondau pe sexy-graviduța Sânziana.


Astăzi este ziua cea mare pentru Sânziana Buruiană, blondina urmând să își unească destinul cu Nicolae Zuluf și în fața lui Dumnezeu. Iar cum ziua este una foarte importantă, Sânzi s-a pregătit cum a putut ea mai bine.

Citește și:

Primele imagini cu Sânziana Buruiană în rochie de mireasă! Vezi ce bine arată vedeta

Sânziana Buruiana merge azi la altar, dar o persoană foarte importantă din viaţa ei nu o să participe la nuntă? Uite despre cine e vorba

A venit ziua cea mare! Uite ce face Sânziana Buruiană cu câteva ore înainte de a îmbrăca rochia de mireasă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro