Ciuperci cu lămâie şi parmezan
Publicat pe 13.10.2017 la 10:00 Actualizat pe 13.10.2017 la 22:03
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios acesta reţetă este soluţia perfectă. Ciuperci cu lămâie şi parmezan, uşor de preparat şi plin de gust. În mai puţin de 20 de minute poţi onţine o masă savuroasă.
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios acesta reţetă este soluţia perfectă. Ciuperci cu lămâie şi parmezan, uşor de preparat şi plin de gust. În mai puţin de 20 de minute poţi onţine o masă savuroasă.
- Încearcă şi: Un preparat simplu şi gustos! Kebab de pui
INGREDIENTE:
- Două linguri de ulei de măsline;
- Patru căţei de usturoi;
- 500 de grame de ciuperci;
- O cană de supă de pui;
- 1/2 ceaşcă de smântână;
- 1/4 linguriţă de sare;
- Trei linguriţe de boia de ardei;
- O linguriţă de oregano;
- 1/2 ceaşcă de parmezan;
- 1/2 linguriţă de suc de lămâie;
- 1/2 lămâie, feliată;
- Încearcă şi: Tortellini cu creveţi şi roşii uscate
- Încearcă şi: Cotlet de porc cu roșii cherry
Mod de preparare:
Se încălzeşte uleiul de măsline, într-o tigaie mare, la foc mediu. Se adaugă usturoiul şi se căleşte timp de aproximativ un minut. Se adaugă ciupercile, se călesc timp de 2-3 minute, după care se adaugă supa de pui, smântâna, sarea, boiaua de ardei şi oregano. Se lasă la să fiarbă timp de aproximativ cinci minute. Apoi se adaugă parmezanul şi se mai ţine pe foc până ce acesta se topeşte. Se amestecă cu sucul de lămâie şi se îndepărtează de pe aragaz. Se asezonează cu felii de lămâie şi se serveşte imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.