Copiii Adrianei Bahmuţeanu, pe drumul cel bun. Ce progrese fac după ce au fost mutaţi la altă şcoală!

După ce Adriana Bahmuţeanu a ieşit învingătoare din războiul cu fostul ei soţ, Silviu Prigoană, aceasta a început să vadă efectele câştigului reflectându-se în activitatea copiilor ei.

Fericită nevoie mare, în urma procesului, Adriana a putut să-l ducă pe Maximus la o şcoală de stat. Noul elev al şcolii 150 din Sectorul 5 al Capitalei pare să fi făcut progrese serioase de când a părăsit şcoala privată la care era! â

Prezentatoarea emisiunii "Necenzurat", de la  Antena Stars, a postat două fotografii pe facebook în care compară caietul fiului său din perioada în care era în şcoala privată, cu caietul pe care-l are acum, la Şcoala nr. 150. "În prima poză vedeţi cum arată una din ultimele zile de la şcoala privată de care ne-am despărţit. În a doua poză vedeţi ce am făcut în prima noastră zi, la Şcoala Gimnazială 150. E vreo diferenţă? Ce ziceţi?", a spus Bahmu.

Adriana Bahmuţeanu a solicitat la începutul verii acesteia în regim de urgenţă mutarea copiilor ei la o altă şcoală. După lungi certuri şi lupte, Adriana a câştigat procesul, iar copiii ei pot învăţa de anul acesta la o şcoală de stat.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Adriana Bahmuţeanu şi-a schimbat look-ul şi pare mai tânără! Cum arată acum părul prezentatoarei?

Primele declaraţii ale Adrianei Bahmuţeanu, după ce a învins în războiul cu Silviu Prigoană: "Am simţit că o iau pe urma lui Vadim!"

Bahmu, ”trădată” de cele mai apropiate persoane din viața ei! Când va vedea imaginile acestea, va lua foc de supărare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro