Primele declaraţii ale Adrianei Bahmuţeanu, după ce a învins în războiul cu Silviu Prigoană: "Am simţit că o iau pe urma lui Vadim!"

Adriana Bahmuţeanu este în culmea fericirii! Vedeta a putut să-l ducă pe Maximus la o şcoală de stat. Aceasta a povestit că săptămâna trecută a fost una extrem de dificilă pentru ea.

Inspectorarul Şcolar Bucureşti i-a permis Adrianei înscrierea copiilor la o şcoală de stat, în condiţiile în care şcolarizarea minorilor este obligatorie. Decizia autorităţilor vine la o săptămână după ce  instanţa a respins cererea prin care vedeta solicita acelaşi lucru. Ca urmare, Maximus a fost înscris în clasa a II a la Şcoala 150 din Sectorul 5.

"Este o zi mare. Copilul stă foarte liniştit la şcoală. Maximus era foarte încântat. Suntem foarte fericiţi. Copiii mei pot fi introduşi de astăzi în sistemul şcolar de stat. Toată lumea m-a felicitat. E o şcoală foarte bună, se învaţă carte. I-am lăsat un telefon să mă sune, iar până acum n-a sunat telefonul deci e foarte bine. Am simţit că o iau pe urma lui Vadim, dar acum mi-am revenit. Am fost bolnavă săptămâna trecută, am crezut că mă sfârşesc", a declarat Adriana Bahmuţeanu, marţi, în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

A murit Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Silviu Prigoană a pierdut războiul cu Adriana Bahmuţeanu! Ce se întâmplă cu copiii celor doi

Bahmu, ”trădată” de cele mai apropiate persoane din viața ei! Când va vedea imaginile acestea, va lua foc de supărare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro