CRBL a recunoscut: "Am fost corijent". Niciodată n-o să ghiceşti ce materie i-a dat bătăi de cap! Şi nici cine i-a pus cătuşele: "N-a fost poliţia"

Cântăreţul Edi Andreianu, alias "CRBL", a recunoscut la emisiunea "Star Chef", de la Antena Stars, că a fost corijent. El n-a avut probleme cu vreo materie "grea", matematica, fizica sau chimia, ci cu altceva. Motivul a fost însă unul extraşcolar.

"Da, am fost corijent. La logică. Aveam o profă care a zis că nu mă trece dacă nu-mi dau cerceii jos. Şi m-a lăsat corijent", a dezvăluit "CRBL".

"Dacă am avut probleme cu legea? Cazier n-am. Mi s-au pus cătuşele, dar nu de poliţie", a mai adăugat artistul în vârstă de 37 de ani, fiecare fiind liber să-şi dea cu presupusul despre cine şi din ce motiv l-a "încătuşat" pe artist.

"Aş putea s-o iau de la zero în altă ţară. Dacă nu mă apucam de muzică, voiam să mă fac salvamontist. Aş putea să-mi  fac un restaurant. Nu sunt zgârcit, sunt foarte atent, chibzuit. Elena nu mi-a dat motive să fiu gelos, dar cred că aş fi gelos"
, a încheiat "CRBL".

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

CRBL renunţă la ceva de suflet şi foarte drag lui! Vezi care este motivul pentru care a luat această hotărâre

Amănuntul pe care nu-l ştiai despre Elena, nevasta lui CRBL: "Mi-am făcut operaţie de ..."

Soţia l-a dat de gol pe CRBL! Nu ai să crezi ce i-a făcut la prima întâlnire

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro