Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" nu mai arată aşa! Fosta concurentă şi-a făcut o schimbare surprinzătoare de look

Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" se înţeleg mai bine ca oricând şi postează mereu poze care arată cât de mult se iubesc. Ca să arate ca la începutul relaţiei, fosta concurentă şi-a schimbat look-ul.


Cristiana şi Marian formează un cuplu unit şi sunt de nedespărţiţi. Cei doi s-au fotografiat în tandreţuri şi se poate observa că fosta concurentă s-a vopsit la fel cum era în competiţie.

Tânăra are acum şuviţe blonde. "Bună seara, frumoşilor! Am revenit la culoarea cu care am intrat în casa MPFM! Ce părere aveţi? Viaţa mea , fericirea mea, soţul meu scump, te iubesc enorm! Vă pupăm!", a scris Cristiana, la descrierea imaginii de pe Facebook.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Nimeni nu se aştepta la asta! Unul dintre cele mai iubite cupluri din istoria "Mireasă pentru fiul meu" s-a despărţit!

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Se află la un pas de nuntă, dar tot ”băiatul mamei” este! Am aflat planurile de viitor ale celui mai controversat concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”

Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a schimbat look-ul! Vouă vă place cum îi stă aşa?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro