Cum se împarte fericirea în cuplul Gabriela Cristea - Tavi Clonda? Prezentatoarea TV a recunoscut singură!

Sursă foto: Facebook

Gabriela Cristea a dat astăzi cărţile pe faţă în legătură cu relaţia sa cu Tavi Clonda. În cuplul lor, fericirea se împarte altfel decât în alte cazuri.

Astăzi, prezentatoarea TV a postat pe Facebook-ul său o fotografie în care se află alături de Tavi Clonda, ambii zâmbesc, iar descrierea a provocat vâlvă printre fani.

"Fericirea se împarte la doi", a scris Gabriela în descrierea pozei postate. Imediat, fanii au reacţionat şi i-au propus să facă mai repede un copil şi fericirea să se împartă la trei. "Doamne ajută cât de curând să împărţiţi iubirea în trei, adică şi cu un bebe mic", a scris cineva în comentariile fotografiei.

Reacţia Gabrielei Cristea după ce a fost acuzată că îşi neglijează tatăl! Ce a apărut pe pagina de Facebook a prezentatoarei TV

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează un cuplu de aproape doi ani şi s-au căsătorit în luna aprilie a anului 2015. Ea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat după multe scandaluri.

Tatăl său e pe cale să-şi piardă piciorul, iar Gabriela Cristea nu a mai vorbit cu el de 22 de ani
Au trecut mai bine de cinci ani de când mama Gabrielei Cristea s-a stins, iar tatăl vedetei nu îşi poate reveni din şocul pe care l-a trăit. Astăzi, după mai bine de două decenii de când fiica lui i-a declarat război, Eugen Cristea nu-şi doreşte decât linişte. "Nu mai vreau scandal pe la televizor. M-am săturat de minciuni. Îmi doresc linişte şi sănătate. Am greşit şi eu, însă cu toţii plătim pentru faptele noastre. Asta e crucea pe care eu trebuie să o duc acum", a adăugat Eugen Cristea, cu lacrimi în ochi.

Tatăl Gabrielei Cristea a făcut un gest neaşteptat! Părăsit de fiică, bolnav şi fără bani, bărbatul şi-a călcat pe orgoliu şi...

VIDEO / Gabriela Cristea, de neînduplecat! Tatăl ei a ajuns să îşi vândă casa pentru a-şi salva piciorul de la amputare

Viaţa i-a oferit numai lovituri lui Eugen, tatăl celebrei Gabriela Cristea. Bărbatul a rămas singur după ce şi-a îngropat soţia, iar copiii i-au întors spatele. Ajuns în pragul disperării, Eugen Cristea a aflat în urmă cu puţin timp că ar putea să îşi piardă piciorul.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Părinte de vedetă, viaţă de coşmar. Tatăl Gabrielei Cristea trece printr-o adevărată dramă: "Prefer să plec în lumea celor drepţi"

O vezi toată ziua la televizor, dar nu ştii prin ce dramă trece tatăl ei! Părintele unei vedete TV, la un pas să-i fie amputat piciorul!

Gabriela Cristea şi-a emoţionat soacra până la lacrimi, în zi de sărbătoare


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro