Daca nu moare, se însoară! Prietenii unei vedete și-au pregătit hainele de înmormântare, dar se pare că le vor folosi la nuntă

+3 click pentru
galerie

Daca nu moare, se însoară! Prietenii unei vedete și-au pregătit hainele de înmormântare, dar se pare că le vor folosi la nuntă © Facebook

După o perioadă sumbră în care aproape că a fost pus la pământ de o boală cruntă, în care toată lumea își făcea griji pentru starea lui de sănătate, Nicu Maharu pare să-și fi revenit miraculos, iar acum are gânduri serioase: vrea să se însoare.

Nicu Maharu pare-se că a începutul noul an cu gânduri serioase. Dacă odinioară celebrul bărbat era sufletul petrecerilor şi nu ezita să se fălească cu viaţa de huzur, acum, fostul iubit al Simonei Sensual vrea cu orice preţ să pună capăt vieţii de celibatar rebel şi să se facă bărbat de casă.

„Regele petrecerilor” asa cum este cunoscut în lumea de noapte a Capitalei, vrea să-şi pună pirostriile. Nicu Maharu intenționează să o ducă în fața ofițerului Stării Civile pe femeia în brațele căreia găsit liniștea şi care i-a fost aproape în momentele cele mai dificile din viaţă, atunci când o boală necruțătoare aproape că l-a îngenuncheat.

„Nicu are planuri măreţe pentru acest an. Dacă o să-i iasă analizele bine, aşa cum ne aşteptăm cu toţii, vrea să se însoare. Sunt un cuplu minunat, se înţeleg de minune şi le stă foarte bine împreună. Sunt sigur că anul acesta Nicu o să facă pasul cel mare şi o să devină bărbat de casă”, ne-a mărturist un apropiat al celebrului bărbat.

Viaţa de huzur i-a pus capac

Supranumit între prieteni și “Regele distracției”, Nicu Maharu era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, unde de multe ori stătea la băut chiar mai multe zile la rând, “performanță” aproape imposibil de atins de un om obișnuit. Odată cu trecerea anilor, stilul de viață pare să-l fi marcat pe fostul iubit al Simonei Sensual, care acum ceva timp a făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă, el recunoscând, ulterior, că suferă de cancer.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro