FOTO EXCLUSIV / A pus prietenii înaintea familiei! Cu fiica în spital, Nicu Maharu a făcut chef de pomină!

+5 click pentru
galerie

Face ce face şi ajunge să se dea în spectacol. Ultima aroganţă a lui Nicu Maharu esrte de-a dreptul şocantă. În timp ce fiica să, Bianca, se afla pe patul de spital, ca urmare a accidentului rutier pe care l-a suferit la munte, controversatul bărbat a încins o petrecere de pomină.

Împreună cu mai mulţi prieteni, Nicu Maharu a pus-o de o paranghelie. Acesta şi tovarăşii săi au ales un restaurant de lux din Capitală. Fără nicio urmă de remuşcare, fostul iubit al Simoeni Sensual a chefuit până în zori.

Pentru ca tacâmul să fie complet, îmbrăcat elegant, cu o cămaşă albă şi cu pantaloni, Nicu Maharu a fost însoţit la local de iubita sa. Muzica, spriţul şi voia bună l-au făcut pe celebrul bărbat să uite de problemele cu care se confruntă fiica sa.

Biana a fost protagonista unui teribil accident de circulaţie. În timp ce se îndrepta spre o staţiune montană, fata lui Nicu Maharu s-a răsturnat cu maşina. În autoturism se mai aflau soţul şi colipul acesteia.

„Autoturismul în care se aflau aceştia s-a dat peste cap de trei sau patru ori”, ne-a mărturisit un apropiat al familiei lui Nicu Maharu. 

Nicolae Molea, cunoscut în lumea mondenă drept Nicu Maharu, s-a făcut remarcat în urma relației pe care a avut-o cu Simona Sensual, precum și în urma declarațiilor de-a dreptul spumoase despre ce se întâmpla între ei doi prin dormitor. Acum însă, despărțiți, cei doi se evită reciproc, dar, cu toate acestea, Nicu Maharu, a fost văzut în compania mai multor blondine care, întâmplător sau nu, semănau cu Simona Sensual. Acum însă, situația lui este de-a dreptul delicată, el recunoscând că suferă de cancer. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro