Dan Negru reacţionează după moartea Ionelei Prodan: "Televiziunea îi va duce lipsa, pentru bucuria vieții care trecea sticla"

+4 click pentru
galerie

Ionela Prodan a murit © Facebook

Dan Negru reacţionează după ce impresara Anamaria Prodan a anunţat că mama sa, Ionela Prodan, a murit. 

Ionela Prodan a murit, la spital, după ce a fost internată, în urmă cu mai multe săptămâni, luptându-se cu o boală extrem de grea. 

După tragica veste a morţii Ionelei Prodan au început să curgă zeci de mesaje de condoleanţe şi de tristeţe. Şi Dan Negru a ţinut să îşi exprime profundul regret şi durerea fără margini pricinuite de decesul Ionelei Prodan.

“Populaciosii”, așa cum sunt numiți de breasla mea au bucuria vieții care “trece sticla”. De un revelion, o “populăcioasă” celebră i-a spus într-o pauza de filmare cântăreței A., plină de ifose.: ”Fato, ești tare frumoasa da’ mintea îți e scurta. Io ţi-o zic cu drag ca să ai grija să nu se prindă și alții”😂. ”Populăcioşii” încă țin scara valorilor și încă au curajul să-i spună prostului că-i prost! Uite d’asta televiziunea îi va duce lipsa Ionelei Prodan... Pentru bucuria vieții care trecea sticla..." a transmis Dan Negru.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro