VIDEO / Dani Mocanu s-a îndrăgostit de Simona Traşcă şi vrea să o despartă de iubitul ei? "Nu mai rezistaţi mai mult de două săptămâni"

Sursa foto: Antena 1

Dani Mocanu spune că Simona nu are nici o şansă să se căsătoarească anul acesta pentru că, de fapt, blonda nu ştie despre tânărul de 24 de ani pe care îi numeşte iubitul ei.


Manelistul pare că vrea să îi strice relaţia pentru că o consideră o femeie frumoasă la vârsta ei şi speră că o poate cuceri de când a fost invitat la ziua Simonei unde au avut parte de nişte momente mai "intime".

"Tu ai un car de ani şi el are 24. Nu ştii nimic despre el, recunoaşte. Eu pot să îţi demonstrez când vrei tu că nu ai nici un viitor cu individul ăsta care nici măcar nu locuieşte în ţară", a spus Dani Mocanu.

Simona s-a luptat vehement cu vorbele manelistului. "Noi ne iubim cu adevărat, dacă nu vreau să spun lucruri personale despre el, nu înseamnă că nu îl cunosc. Când ne vedem, facem dragoste în fiecare zi. Plus că ştie tot ce s-a întâmplat nimic la petrecere, eu l-am refuzat frumos. Ce era să fac? Să urlu, să ţip", a spus Simona.

Simona Traşcă este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul românesc, iar trecut ei amoros este unul cât se poate de tumultuos, finalul relaţiilor ei fiind marcat de câte un scandal de proporţii.

T.S

Citeşte şi:

A cerut-o de nevastă, dar stă cu ochii pe ea ca pe butelie! Simona Traşcă, spionată non-stop de logodnic

VIDEO / A fost dezmăţ total la ziua ei, dar Simona Traşcă a izbucnit în plâns: "Eu tot timpul mă gândesc la el!"

VIDEO / Spune că e îndrăgostită lulea de logodnicul ei, dar se distrează de ziua ei cu un alt tânăr! Cine i-a dăruit un buchet de flori Simonei Traşcă

VIDEO / Simona Traşcă, forţată să se mărite: "Da, accept să fiu soţia ta"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro