Dănuţ a primit vestea cea mare! Fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut anunţul personal

foto: arhiva

A ieşit soarele şi pe strada lui! Dănuţ de la "Mireasă pentru fiul meu" este în culmea fericirii, după ce a primit o veste care-i poate schimba viaţa pentru totdeauna.

Dănuţ de la "Mireasă pentru fiul meu" a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţă prietenii virtuali că a primit o veste extrem de importantă pentru viitorul lui profesional. Tânărul a anunţat că a fost acceptat la Intact Media Academy, unde se va pregăti pentru cariera de prezentator.

"Azi am primit şi eu o veste mai bună. Oficial, am fost acceptat să fac pregătire la Intact Media Academy pentru postul de prezentator. Eu un început. Doamne ajută!!!", şi-a anunţat Dănuţ de la "Mireasă pentru fiul meu" prietenii virtuali.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

VIDEO / Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", manipulat de propria mamă să renunţe la Denisa? De ce cred susţinătorii tânărului acest lucru?

Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei

Sfârşit de drum pentru Denisa. Tânăra a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu". Cine a votat-o?

Surpriză de PROPORŢIII la "Mireasă pentru fiul meu"! Mama Adrianei preferă alt băiat din competiţie în locul lui Valentin. Despre cine e vorba?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro