De ce insistă Bianca Drăgușanu să ”scape” Victor de creditul Andei Adam! Am aflat planul pe care și l-a făcut vedeta

Cel mai nou scandal din showbiz a început între Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Victor Slav și Anda Adam, fosta parteneră de viață a fostului prezentator TV. Motivul? Un  credit imobiliar pe care bărbatul l-a contractat și de care beneficiază cântăreața, chiar dacă cei doi s-au despărțit cu ani în urmă. Acum însă, Bianca tot așteaptă ca Anda să își asume, și în acte, creditul pe car eîl are pentru apartamentul în care locuiește.

Cel mai recent scandal din showbiz, cel dintre Bianca Drăgușanu și Anda Adam a pornit, spun sursele noastre, în momentul în care a constatat că, în aceste momente, Victor Slav este în situația de a nu putea sîă își cumpere o casă. Mai exact, spune amica Biancăi, vedeta și-a făcut o serie de planuri care, din păcate pentru ea, sunt încurcate chiar de fosta iubită a lui Victor Slav.
”Bianca și Victor și-au propus să își cumpere o casă în Pipera, dar au cosntatat că nu pot să meargă la bancă să îl solicite pentru că el are deja, în acte, un credit. Iar acest lucru îi deranjează pe amândoi, cu atât mai mult cu cât Victor i-a tot trimis mesaje Andei pentru a face schimbarea din acte. Într-un fel, Bianca o înțelege pe Anda, dar cred că a ajuns la capătul răbdării, mai ales că situația durează de foarte mult timp”, ne-a spsus o amică de-a vedetei.
În altă ordine de idei, în timp ce așteaptă ca Victor și Anda să își rezolve într-un final problamele legale care îi mai leagă, Bianca, ne-a mai spus sursa citată, se pregătește să își serbeze ziua de naștere. ”Bianca și Victor s-au gândit la două variante pentru ziua ei de naștere. Ori vor face o petrecere retrânsă, cu cei mai apropiați prieteni ai lor, ori vor merge, împreună, într-o excursie romantică peste hotare”, ne-a mai spus amica Biancăi.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro