Decizie de ultimă oră a lui Gigi Becali în legătură cu palatul pe care îl are! În România, nimeni nu a mai făcut așa ceva

Gigi Becali este, cu siguranță, unul dintre creștinii fervenți, de multe ori el făcând dovada credinței sale arzătoare în cele sfinte. Dar, totodată, latifundiarul din Pipera este și un excentric. Iar aceste două calități se ”combină”, rezultatul este unul spectaculos.

După ce a decis ca tot palatul pe care îl deține în nordul Capitalei să se bucure, pe pereți, de foiță de aur și a investit zeci de mii de euro pentru acets lucru, Gigi Becali, spun sursele noastre, a mai luat o hotărâre care i-a lăsat mască pe cei din jur. Mai exact, finanțatorul echipei Steaua a decis ca, în fiecare cameră din palat, să apară, pictată, pe perete, câte o icoană. Și, pentru a fi sigur că Necuratul nu va putea intra vreodată în cas alui, fiecare icoană va fi sfințită de câte un preot.


Mai mult, el le-a transmis celor care îi vor picta încăperile din palat că nu contează cât de mult va costa realizarea icoanelor, dar, în schimb, le-a solicitat ca acestea să fie cât frumos pictate cu putință, semn că Gigi își dorește să îi impresioneze pe preoțiik pe car eîi va invita să sfințească lucrările de artă din păalatul care va părea transformat într-o catedrală.
Motivul pentru care palatul pe care acum îl renovează Gigi a scăpat de vânzare este legat de dorința fetelor lui, acestea rugându-și tatăl să nu înstrăineze proprietatea, ele dorindu-și teribil de mult să locuiască acolo.

Citește și:

Decizie de ultimă oră a lui Gigi Becali! Vezi ce face latifundiarul cu câteva zeci de mii de euro

Ce le-a pregătit Becali, de Crăciun, foștilor colegi de suferință de la Poarta Albă? Spynews.ro știe toate detaliile

ȘOC! Un celebru fotbalist de la Steaua și-a jucat în picioare fosta iubită! Dezvăluiri HORROR!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro