Decizie radicală luată de Anamaria Prodan. Sexy impresara a ajuns pe masa de operaţie. Îşi scoate silicoanele

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală. Sexy impresara renunţă la implanturile cu silicon. Speriată de cancerul mamar, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a plecat în Turcia, unde, astăzi, va fi supusă intervenţiei chirurgicale.

Anamaria Prodan a ajuns, din nou, pe mâna medicilor esteticieni. Semnalele primite în ultima perioadă au determinat-o să ia în calcul varianta de a renunţa la implanturile mamare. Astfel, vedeta a dat fuga în Turcia, acolo unde medicii vor decide dacă îi vor înlocui silicoanele sau i le vor înlătura definitiv. Alături de Anamaria Prodan se află soţul ei, Laurenţiu Reghecampf.

"Dragii mei, pe fondul unor antecedente în familie în ceea ce priveşte cancerul la sân şi a faptului că sunt o susţinătoare activă a luptei împotriva cancerului la sân, am luat decizia de a-mi scoate implanturile de silicon", a scris Anamaria Prodan pe Facebook, înainte de a intra în sala de operaţie. 

”Anamaria se operează acum. Doctorii vor decide dacă este cazul sau nu să îi înlocuiască protezele cu silicon”, ne-a spus Ensar Duman, reprezentantul clinicii din Turcia.

Nu este prima dată când Anamaria Prodan suferă o intervenţie chirurgicală la nivelul bustului. În urmă cu câţiva ani, a mers la o clinică din Germania unde şi-a mişcoat sânii. Atunci, Anamaria Prodan spunea că bustul ei este natural cu excepţia protezei de silicon pe care o poartă doar pentru susţinerea şi ridicarea sânilor.

Foto: facebook

Citeşte şi:

Anamaria Prodan, mamă din nou! Anunţul-SURPRIZĂ făcut de sexy - impresară

Anamaria Prodan, scârbită de România: "Am făcut cea mai bună alegere că am plecat!" Ce a determinat-o să spună acest vorbe?

”Prințul” Cristea, disperat să-și găsească echipă! Vezi la ce tertipuri a apelat pentru a juca, din nou, fotbal! Imagini EXCLUSIVEfacebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro