Declarații exclusive! Rar vorbește despre familie! Ce spune Ion Țiriac despre Ileana Lazariuc! Totul despre viața personală, afaceri și succes

Este unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României, dar are şi un adevărat imperiu în lumea afacerilor, ceea ce îl face un adevărat „oracol” de sfaturi pentru cei care sunt la început de drum. Cea care a avut parte de poveţele lui Ion Ţiriac a fost chiar nora lui, Ileana Lazariuc.


La început de drum în lumea afacerilor, Ileana Lazariuc a încercat din răsputeri să „fure” cele mai bune învăţături de la oamenii din jurul ei, cei care au reuşit să creeze adevărate imperii în lumea dură a afacerilor.


Cu ocazia lansării noii afaceri a Ilenei, Ion Ţiriac şi-a făcut apariţia în magazinul nurorii lui, unde a admirat hainuţele, pantofii, dar şi accesoriile de firmă expuse. Cei doi s-au retras la un moment dat într-o încăpere, unde cel mai probabil Ileana i-a explicat conceptul magazinului ei, iar Ion Ţiriac i-a oferit câteva sugestii.


Sfaturile primite de Ileana au fost probabil legate de afacere, în general, Ion Ţiriac neavând legătură cu lumea modei. „Nu pot să îi dau sfaturi de modă, pentru că nu sunt în măsură. Dacă mă uit în oglindă, nici mie nu pot să îmi dau sfaturi. Nu am vorbit cu Ileana despre magazin. Astăzi am aflat despre eveniment şi am venit să o susţin”, a declarat Ion Ţiriac, pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

S-a dat de gol! Ilie Năstase a dezvăluit ce vrea de la Ion Țiriac! ”Căprioarele” vânate de magnat îl fascinează

Ferește-ma, Doamne, de prieteni că de dușmani mă feresc și singur! Cum l-a dat ”în gât” Ilie Nastase pe Ion Țiriac! N-ai cum să fii milionar și să faci așa! N-ai cum!

Miliardarul Ion Ţiriac vrea să-şi cumpere castel! Uite cât este dispus să scoată din buzunar omul de afaceri


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro