Despărțire-șoc în showbiz! Erau la un pas să se căsătorească, dar lui i s-a urcat celebritatea la cap! "Dorel" dezamăgește o țară întreagă!

El este unul dintre cei mai apreciați actori ai noului val, un stand-up comediant de succes și un cântăreț care s-a făcut remarcat într-un show de talente. Și, dacă până acum își prezenta logodnica drept ”muză”, se pare că s-a cam plictisit de ea și că nu l-a mai... inspirat.

Mihai Răiț Dragomir, celebrul Dorel din Las Fierbinți i-a spus, de curând, ”adio” logodnicei sale, femeia cu care se iubea de mai bine de trei ani și pe care, credea toată lumea, că o va conduce cât de curând la altar. Ia primul semn a fost că, pe pagina lui de socializare, a schimbat statutul de ”bărbat logodit”.
Conform surselor noastre, Mihai Dragomir a renunțat la relația pe care o avea din mai multe motive, principalul fiind legat de turneele pe care le făcea și la imposibilitatea de a fi destul timp unul lângă celălalt. Iar la asta se adaugă, spun gurtile rele, și apariția unei alte persoane în inima celor doi foști logodnici, lucru care, evident, nu ar fi fost de tolerat de către niciunul dintre ei. 
Logodnica lui Dorel din Las Fiebinți, pe numele ei Ioana Chiorcea, era caracterizată de Mihai Răiț Dragomir ca fiind muza lui şi cea mai înfocată susţinătoare a sa, ei făcându-și, până de curând, planuri mari cu privire la întemeierea unei familii. Ioana lucrează într-o companie naţională şi e pasionată de teatru şi de dans. 
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro