Dezvăluiri exclusive! Maria Constantin a spus totul despre bărbatul care o face fericită!

+3 click pentru
galerie

Dezvăluiri exclusive! Maria Constantin a spus totul despre bărbatul care o face fericită! © Facebook

Maria Constantin este protagonista celui mai scandalos divorţ care a zguduit întreg showbiz-ul românesc. Cu toate astea, vedeta a vorbit deschis despre bărbatul care o face să se simtă împlinită. 

De mai bine de două luni, Maria Constantin şi Marcel Toader ţin primele pagini ale tabloidelor. Cu toate că încă figurează în acte ca soţ şi soţie, cei doi s-au separat din luna august a acestui an. Pusă la zid de tirul de acuzaţii nemiloase, Maria Constatin a găsit puterea să vorbească despre bărbatul care în această perioadă îi aduce zâmbetul pe buze. 

„Fiul meu îmi aduce zâmbetul pe buze şi mă face să fiu cea mai împlinită femeie. Sunt mândră că sunt mama lui! El este bărbatul care mă face fericită. Petrecem foarte mult timp împreaună”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Maria Constantin. 

Aflată în centrul celui mai mediatizat divorţ din lumea mondenă, celebra cântăreaţă de muzică populară are planuri mari de viitor. După ce va încheia socotelile cu Marcel Toader, vedeta speră să îmbrăce din nou rochia de mireasă.

„În acest moment nu visez la clipa în care voi îmbrăca rochia de mireasă, dar nu se ştie ce se poate întâmpla în viitor. Niciodată să nu spui niciodată”, ne-a mai spus Maria Constantin.

Divorţ cu scântei

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.
Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro