Drama a reînceput! Simona Trașcă, forțată să renunțe la iubit și să se întoarcă de urgență în București

O blondă celebră a decis să plece din România de dragul bărbatului cu care urmează să-şi unească destinul în faţa lui Dumnezeu. Acum însă, deși credea că este în Paradis, la Paris, Simona Trașcă a fost nevoită, brusc, să își schimbe radical planurile și să se întorcă, foc și pară de supărată, în București.

Plecată într-o mini-vacanţă de două săptămâni în Paris, Simona Traşcă ar vrea să nu se mai întoarcă deloc în România, sau cel puţin să îşi prelungească şederea cu încă două săptămâni, pentru a nu fi nevoită să stea, din nou, departe de iubitul ei.


Chiar dacă singurul lucru pe care ar trebui să îl facă pentru a-şi prelungi mini-vacanţa este acela de a-şi schimba data de plecare de pe biletele de avion, Simona nu poate face asta din cauza unei probleme de sănătate, destul de serioase. „Sunt foarte supărată că nu pot să îmi schimb biletele de avion, pentru a mai sta încă două săptămâni. Mi-a ieşit ultima măsea de minte şi nu mai avea loc. A ieşit aiurea şi mie îmi este foarte teamă de stomatolog. Abia merg la medicul meu, dar la București! Sunt nevoită să mă întorc de urgenţă în ţară”, a declarat Simona Traşcă.

Întoarcerea Simonei are totuşi şi o parte bună pentru blondină, aceasta reuşind să îşi vadă mătuşa, după foarte mulţi ani. „Atunci când vin eu în ţară, vine şi mătuşa mea din America, pe care nu am mai văzut-o de mult”, a mai spus Simona.

Citeşte şi:

Asta este VIDEO-ul săptămânii! Cei sensibili vor plânge! Simona Trașcă chinuie limba franceză pe străzile Parisului!

S-a văzut la Paris și a și devenit divă! Simona Trașcă, primele declarații după ce s-a instalat în casa socrilor

VIDEO / Daniela Crudu, "vânată" de fostul Simonei Traşcă! "Are ceea ce vreau"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro