După ce a fost umilită de Sorin de la Akcent, femeia cu cele mai lungi picioare din Europa și-a refăcut viața! Imagini EXCLUSIVE cu supermodelul și iubitul american

Este, cu siguranță, cel mai bine cotat supermodel din România, designerii din toată lumea luptându-se, la cel mai serios mod cu putință, pentru a o avea în prezentările de modă. Cu toate acestea și, am spune noi, în ciuda frumuseții sale angelice, modelul cu cele mai lungi picioare din Europa a fost înșelată de Sorin ex-Akcent, ea renunțând, după multe suferințe, la relația cu artistul și refugiindu-se în viața profesională.

Devenită celebră pentru formele sale și pentru lungimea picioarelor ei, Daniela Aciu pare să își fi revenit după șocurile sentimentale pe care i le-a provocat Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent, care a fost surprins, în mai multe rânduri, în timp ce o înșela.
Daniela a rupt logodna și a și părăsit definitiv România, supermodelul preferând să își caute liniștea în activitatea profesională desfășurată pe podiumurile de modă de pe toate continentele.
Dar, de ceva vreme încoace, se pare că frumoasa din Zalău și-a găsit jumătatea. Mai exact, de când locuiește la News York, românca pare să se fi îndrăgostit de proprietarul unui restaturant de fițe din metropola americană, Tommy, acesta urmând-o pe supermodelul de origine română cam peste tot pe unde are ea prezentări de modă, semn că dragostea lor este una extrem de intensă. 
Posesoarea a celor mai lungi picioare din Europa – 123 de cm -  frumoasa Daniela a decis să renunțe la Europa, ea fiind stabilită, de mai bine de doi ani la Milano, muza creatorului Giorgio Armani hotărând să emigreze peste Ocean. Mai mult, conform informațiilor noastre, fosta logodnică a lui Sorin Brotnei va fi imaginea unor campanii de promovare a unor branduri de succes de peste Ocean, Daniela fiind convinsă, probabil, să se stabilească la New York după ce și-a negociat aparițiile pentru sume mari de bani. Iar acolo se bucură, evident, și de prezența lui Tommy.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro